Ehli Beyt (as)’ın ahlaki faziletlerinin dünyaya tanıtılması zarurettir

  • 12 Şubat 2017
  • 1.477 kez görüntülendi.
Ehli Beyt (as)’ın ahlaki faziletlerinin dünyaya tanıtılması zarurettir

Kum İslami İlimler Merkezi taklit merciilerinden biri, Ehli Beyt (as)ın ahlaki faziletlerinin tüm dünyaya tanıtılması yönünde dini faaliyetlerin daha da artırılmasının bir zaruret ve gereklilik olduğunu bildirdi.

Kum İslami İlimler Merkezi taklit mercilerinden Ayetullah Naser Mekarim Şirazi, dün Ehli Beyt (as siresi kongresi yöneticilerini kabulünde yaptığı konuşmada, Ehli Beyt mektebini yayma sahasına adım atmak ve onların hayat metotlarını tanıtmanın çok değerli ve bereketli bir girişim olduğunu bildirdi.

İslam’ı karalamak ve Ehli Beşt (as)ın hayatını tahrif etmek için vahabiler’in tüm girişim ve faaliyetlerine rağmen başta İmam Ali (as) olmak üzere tüm Ehli Beyti Resul (as) üyelerinin tanıtımı yönünde adım atmanın çok değerli olduğunu ve ne kadar fazla çalışılsa bile yine az olduğunu belirten Ayetullah Mekarim Şirazi, bu hususta Şia ve Sünni arasındaki ayrışma, ihtilaf ve her türlü çatışmadan kesinlikle kaçınılması, bu meselenin Müslümanların bölünmesine vesile olmasına fırsat verilmemesi gerektiğini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.