El Aksa Şehitleri Tugayı Sözcüsü: Büyük bir Siyonist karşıtı operasyon sürüyor

  • 24 Mart 2022
  • 99 kez görüntülendi.
El Aksa Şehitleri Tugayı Sözcüsü: Büyük bir Siyonist karşıtı operasyon sürüyor

Filistin’deki El Aksa Şehitleri Tugayı’nın sözcüsü, Kudüs’teki işgalci rejimin cinayetlerinin bedelini ödeyeceğini ve önümüzdeki günlerde buna tanık olacağını söyledi.

Filistin kaynakları Salı gecesi Batı Şeria’nın Nakab bölgesindeki Bi’ru’s-Seba’da, 4 siyonistin, Filistinli bir eylemci tarafından soğuk silahla öldürülmesini tebrik ederken, Tuğgeneral “el’Amudi Ebu Muhammed” bugün (Çarşamba) el-Meyadin kanalına verdiği röportajda, 4 siyonistin öldürülmesi terör rejimi İsrail’in güvenlik sisteminin çöküşünü gösterdi’ dedi.

Ebu Muhammed ayrıca şöyle dedi: “Gelecekteki operasyonlar daha çok işgal altındaki topraklarda ve Batı Şeria’da olacak ve bir sonraki [operasyon] Ramazan ayında daha büyük olacak.” dedi.

Bu arada Dün (22 Mart Salı), Filistin’in 1948’de işgal edilmiş kısmının güney kesiminde yer alan Nakab bölgesindeki Bi’ru’s-Seba’da, 34 yaşındaki Muhammed Ebu’l-Kay’an’ın gerçekleştirdiği ve dört işgalcinin öldürüldüğü bıçaklı feda eylemi sebebiyle büyük bir telaşa kapılan siyonist işgal güçleri, bu şehirde yeni bir eylem gerçekleştirilebileceği korkusuyla alarm durumuna geçti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.