El-Berdevil: “Düşmanı Son Savaştakinden Daha Çok Şaşırtacağız”…

  • 23 Şubat 2015
  • 773 kez görüntülendi.
El-Berdevil: “Düşmanı Son Savaştakinden Daha Çok Şaşırtacağız”…

İslami Direniş Hareketi (Hamas), Filistin direnişinin Siyonistlerin seçimlerinin veya hesaplarının kurbanlık keçisi olmayacağını belirterek, direnişin düşmanı son savaş sırasında şaşırttığından daha çok şaşırtacağını ifade etti.

Salah El-Berdevil, Filistin Gazeteciler Forumu’nun bugün (23 Şubat Pazartesi) düzenlediği “Basın Salonu” programında yaptığı konuşmada, “Biz savaşı temenni etmiyoruz. Fakat savaşa zorlanırsak savaşmaktan da korkmuyoruz. Direnişin düşeceğini bekleyenler yanılıyorlar” dedi.

Hamas lideri, hareketinin Mısır medyasının kendisine yönelttiği ithamların tümünü reddettiğini belirterek, işgalciyle mücadeleyi bırakıp rejimi nasıl olursa olsun herhangi bir Arap ülkesi ordusuyla savaşacak güçleri ve vakitleri olmadığını söyledi.

“Biz hiçbir Arap ülkesinin iç işlerine karışmadık ve karışmayacağız. Mısır medyasının yayınladıkları tamamen yalan ve iftira” diyen El-Berdevil, Mısır’da Siyonistler ve Amerikalılardan nakledilenlerin ısıtılarak Libya’nın ardından Gazze Şeridi’nin de vurulmasının istendiğini, bu düşüncenin delilik olduğunu belirtti.

Salah El-Berdevil, hiç kimsenin Gazze Şeridi’ne saldırmasına izin vermeyeceklerini, Arap ülkelerinden veya başka ülkelerden zarar vermek üzere el uzatılmasına karşı sessiz kalmayacaklarını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.