El-Fedale: Bahreyn Halkı ve Arap Halkları Yüzyılın Anlaşmasını Boşa Çıkaracak

  • 11 Haziran 2019
  • 859 kez görüntülendi.
El-Fedale: Bahreyn Halkı ve Arap Halkları Yüzyılın Anlaşmasını Boşa Çıkaracak

Bahreynli eski milletvekili Nasır El-Fedale, Bahreyn halkının ve Arap halklarının bilincinin Yüzyılın Anlaşması’nı ve Arap halklarıyla İsrail arasında normalleşme sağlama çabalarını boşa çıkaracağını söyledi.

El-Fedale, işgal rejimiyle ilişkileri normalleştirme girişimlerine karşı ortak bir halk hareketinin var olduğuna işaret etti.

Bahreyn’deki Filistin’e Destek Derneği Başkanı Nasır El-Fedale, Filistin Enformasyon Merkezi’ne verdiği röportajda, Amerika’nın Arap ülkelerine arsızca baskı uygulayarak işgal rejimiyle ilişkilerini normalleştirmeye çalıştığını belirtti.

El-Fedale, Amerika’nın Arap ülkelerine şantaj yaparak “barış”, “ekonomik refah” ve benzeri sahte bahaneler altında işgal rejimiyle işbirliği yapmaya zorladığını kaydetti.

Siyonistlerin Arap halklarının İsrailli şahsiyetlerle normal ilişkiler kurmasını sağlamayı başaramadığına dikkat çeken El-Fedale, “Halklarla ilişkileri normalleştiremeyeceklerini anlayınca resmi kurumlara yöneldiler” dedi.

Halkların bilincinin gelişmelerin önünde olduğuna işaret eden Bahreynli eski milletvekili, söz konusu bilincin Trump ve Netanyahu’nun dayatmaya çalıştığı komploları boşa çıkaracağını ifade etti.

El-Fedale, Filistin davasının boş bir slogan olmadığını ve inanç meselesi olduğunu vurgulayarak, Siyonistleşmiş medyanın Yüzyılın Anlaşması’nı halklara kabul ettiremeyeceğini kaydetti.

“Filistin’deki kutsal mekanlarımızdan taviz vermeyeceğiz” diyen El-Fedale, her türlü olumsuz koşula ve ablukaya rağmen boyun eğmeyen Gazze halkının ve Kudüs sakinlerinin direnişlerini örnek gösterdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.