El-Kassam Tugayları: “Seçkin Savaşçılar Mezun Etmeye Devam Edeceğiz”

  • 26 Aralık 2015
  • 767 kez görüntülendi.
El-Kassam Tugayları: “Seçkin Savaşçılar Mezun Etmeye Devam Edeceğiz”

İslamî Direniş Hareketi (Hamas)’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, birkaç gün önce trafik kazasında hayatını kaybeden Malik Ahmed El-Ca’beri gibi kahraman mücahitler yetiştirmeye devam edeceğini belirtti.

İşgal güçleri tarafından daha önce şehit edilen El-Kassam Tugayları komutanı şehit Ahmed El-Ca’beri’nin oğlu Malik’in dün akşamki cenaze merasimine katılan El-Kassam Tugayları sözcüsü, “El-Kassam Tugayları gelecek özgürlük aşamasına kahramanların azim ve gayretleriyle hazırlık yapmaya devam edecek” dedi.

El-Kassam Tugayları sözcüsü devamla, “Direniş meşalesinin her yerde yanık kalması El-Kassam Tugayları’nın sözüdür. Bu meşale özellikle üç aydır işgal rejimiyle yerleşimcilere ağır darbeler indirilen Batı Yaka’da yanmaya devam edecektir” ifadesini kullandı.

El-Kassam Tugayları’nın gölge komutanı olarak bilinen ve işgal güçleri tarafından daha önce şehit edilen Ahmed El-Ca’beri’nin oğlu Malik Ahmed El-Ca’beri (18) geçen Çarşamba (23 Aralık)  günü Gazze’de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.