Emir Abdullahian: Müslümanların tümü Mescid-i Aksa’yı savunmalı

  • 25 Nisan 2021
  • 786 kez görüntülendi.
Emir Abdullahian: Müslümanların tümü Mescid-i Aksa’yı savunmalı

Filistin intifadası konferansı Genel Sekreteri Hüseyin Emir Abdullahian, Mescid-i Aksa’yı tüm Müslümanların savunması gerektiğini vurguladı.

Filistin intifadası konferansı Genel Sekreteri Hüseyin Emir Abdullahian bir açıklama yaparak, Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa’yı tüm Müslümanların savunması gerektiğini vurguladı.

Emir Abdullahian şöyle dedi:

Son günlerde uluslararası camia Kudüs halkı ve gençlerinin siyonistlerin cinayetlerine karşı koymak ve dini mukaddesatı ve insani değerleri savunmak üzere yeni bir intifada başlattığına şahit oluyor. Direnişin siyonistlerin küstahlığına ve cinayetlerine yeniden füzelerle karşılık vermesi, direnişin gücünü ve dengelerin Filistin milletinin lehine değiştiğinin işaretidir.

Filistin intifadası konferansı Genel Sekreteri Hüseyin Emir Abdullahian şöyle ekledi:

Kuşkusuz Ramazan intifadasının Filistinli topraklarda genişleyerek devam etmesi, inkar edilemez bir gerçektir. İran İslam Cumhuriyeti Filistin’in direniş halkı ile dayanışmasını ve bu millete desteğine vurgu yaparak siyonist askerlerin ve yerleşkecilerin mazlum Filistin milletine yönelik şiddet uygulamalarını en sert biçimde kınamaktadır.

Emir Abdullahian açıklamasının sonunda şu vurguyu yaptı:

Kudüs’te son günlerde yaşanan hamaset, Filistin milleti ve direnişin işgalci siyonistlere karşı kıyamı ve Mescid-i Aksa ve tüm Filistin’in kurtuluşunun habercisidir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.