Emir Abdullahiyan: İran, Filistin halkını güçlü bir şekilde destekliyor

  • 05 Mayıs 2021
  • 848 kez görüntülendi.
Emir Abdullahiyan: İran, Filistin halkını güçlü bir şekilde destekliyor

İran İslami Şura Meclisi Başkanının Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Özel Yardımcısı, bugün Siyonistlerin çıkmaza girdiğini belirterek, “İran İslam Cumhuriyeti, direnişi ve Filistinlileri güçlü bir şekilde desteklemeye devam ettiğini gururla beyan ediyor” dedi.

Muhabirimizin bildirdiğine göre, Hüseyin Emir Abdullahiyan dün ‘İkinci Uluslararası Kudüs Günü Kongresi’nde yaptığı konuşmada, bu yıl Kudüs gününün, son zamanlarda direniş güçleri tarafından siyonistlere ağır darbelerin indirildiği bir zamanda düzenlendiğini belirterek, ”Bu gibi direnişin darbeleri, aslında direnişin öfkesinin ve direnişin bölgede Siyonistlerin küstahlığına, saldırganlığına ve güvensiz eylemlerine tepkisinin küçük bir parçasıdır” dedi.

Emir Abdullahiyan, “Arap ülkelerinin az sayıdaki yöneticileriyle ilişkilerin normalleşmesi, Siyonistlerin gücünün bir işareti değil; zayıflıkları nedeniyle, Siyonist rejimin hızla gerileyen durumunu istikrara kavuşturmaya çalışıyorlar” dedi.

İran İslami Şura Meclisi başkanının Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Özel Yardımcısı, açıklamasının devamında, “Kesinlikle, bazı ülkeler ile Siyonist rejim arasındaki ilişkilerin normalleşmesinin Filistin denklemi üzerinde hiçbir etkisi yoktur; Etkili olan kamuoyu, İslam Ümmeti görüşü ve iktidarla devam eden direniştir.” dedi.

Emir Abdullahiyan, “Siyonistlerin ayak bastığı her yerde güvensizlik ve sabotajdan başka başarıları yoktur” derken, ”İran İslam Cumhuriyeti’nin Filistin mazlum halkının çeşitli düzeylerdeki desteği, şüphesiz tüm İslam Ümmetini bizlere ulaşacağımız noktaya getirecek destektir. İnşallah bir gün Kudüs’te özgürce namaz kılacağız” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.