Ensarullah: Arabistan siyonist rejim cephesinde yer alıyor

  • 27 Ekim 2017
  • 1.195 kez görüntülendi.
Ensarullah: Arabistan siyonist rejim cephesinde yer alıyor

Yemen ensarullah Hareketi sözcüsü dün akşam yaptığı açıklamada, Suudi Arabistan’ın yemen’de kukla yönetimi işbaşına getirmeye çalıştığını söyledi.

İRİB’in bildirdiğine göre Muhammed Abduselam, Suudi Arabistan’ın yemen’de Riyad ve Washington emirleri ve siyasetlerini gerçekleştirmeye çalışan kukla bir yönetimin kurulmasına çalıştığını söyledi.

Ensarullah sözcüsü ayrıca Suudi Arabistan veliaht prensin Yemen’de yeni bir Hizbullah’In kurulmasını istemediklerine dair sözlerine işaretle, bu açıklamanın, Arabistan’ın siyonist rejim cephesinde yer aldığını gösterdiğini söyledi.

Arabistan savunma bakanı ve veliaht prensi dün yaptığı açıklamada, yemen’de yeni bir Hisbullah’ın kurulmaması için Suudi Arabistan’ın Yemen sldırılarına devam edeceğini söyledi.

Lübnan Hizbullah hareketi Suudi arabistan, Amerika ve siyonist rejim desteğindeki teröristlerle mücadelede temel rol ifa ediyor.

Suudi rejimi Amerika ve siyonist rejimin desteği ile Mart 2015 tarihinden itibaren Yemen topraklarına hava, deniz ve kara saldırıların yanısıra ambargo uygulayarak, mustafi Yemen cumhurbaşkanı Abdrabe Mansur hadi’yi tekrar iktidar yapmaya çalışıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.