Ensarullah, Arabistan’da ki Konferansa Katılmayacak

  • 16 Mayıs 2015
  • 824 kez görüntülendi.
Ensarullah, Arabistan’da ki Konferansa Katılmayacak

Suudi rejiminin Yemen’e yönelik saldırıları ateşkese rağmen yer yer devam ederken, Yemen Ensarullah halk hareketi basın konseyi üyesi Nasreddin Amir, bu hareketin Arabistan’da ki konferansa katılmayacağını bildirdi.

Nasreddin Amir, Lübnan el’Meyadin haber kanalına yaptığı açıklamada, bu hareketin hiçbir şekilde Arabistan’daki konferansa katılmayacağını belirterek, Arabistan’ın da, sözkonusu konferansın neticesinin, buhranın içinden daha çıkılmaz hal almasına neden olacağını bildiğini söyledi.

Bu arada Yemen’in müstefi ve firari cumhurbaşkanı Mansur Hadi, Yemen’de Arabistan’a bağlı işbirlikçi gruplardan, Arabistan’daki konferansa katılmaları için bir araya gelmelerini isterken bu gruplar arasında yaşanan ihtilafların Arabistan’daki konferansın ne zaman düzenleneceğini de belirsiz hale getirdi.

Nasreddin Amir, Ensarullah hareketinin diğer üyeleri gibi Yemen’in ateşkese bağlı kaldığını belirterek, bu ateşkesin uzamasını temenni etti ve Arabistan’ın Yemen’e saldırılarının durmasını umut etti.

Ensarullah üyesi ayrıca, Arabistan’ın Yemen’e saldırısından Amerika’nın da hedeflerine ulaşamadığını gördüğünü söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.