Ensarullah: Sudan Halkı Dikkatli Olsun

  • 05 Şubat 2020
  • 630 kez görüntülendi.
Ensarullah: Sudan Halkı Dikkatli Olsun
   Ensarullah Hareketi Sözcüsü, Sudan Yönetim Kurulu Başkanının Siyonist Rejim Başbakanı ile gerçekleştirdiği görüşmeyi kınayarak, “Sudan halkı devrimlerinin saptırılmaması konusunda dikkatliolmalıdır” dedi.
Yemen Ensarullah Hareketi Sözcüsü Muhammed Abdüsselam, Sudan Yönetim Kurulu Başkanı Abdülfettah el-Burhan’ın Siyonist Rejim Başbakanı Binyamin Netanyahu ile gerçekleştirdiği görüşmeye tepki gösterdi.
Abdüsselam, el-Burhan’ın Binyamin Netanyahu ile görüşmesini şiddetle kınadı.
Muhammed Abdüsselam konuyla ilgili olarak şu ifadelerde bulundu: ‘Sudan halkı devrimlerinin saptırılmaması konusunda dikkatli ve bilinçli olmalıdır.
Sudan halkı, bu ülke Siyonistlerin bir merkezi haline gelmeden önce, yetkilileri tarafından kurulan mevcut yolu yeniden şekillendirmelidir.
El-Burhan, kutsalları savunduğunu iddia ederek Yemen’e karşı saldırılara katılıyor. Onun Netanyahu ile gerçekleştirdiği görüşme Sudan halkının lehine değil, Suudilerin lehinedir.’
Hatırlatmak gerekir ki, pazartesi günü Sudan Yönetim Kurulu Başkanı Abdülfettah Burhan ile Binyamin Netanyahu arasında bir görüşme gerçekleşti ve bu görüşme haber listelerinin başında yer aldı. Öyle ki bu toplantının yankıları bugün de devam etti ve birçok olumsuz tepkiye neden oldu.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.