Faysal Miktad: Fransa’nın Mevcut Hükümeti, Terörizmi Desteklemektedir

  • 25 Nisan 2017
  • 1.076 kez görüntülendi.
Faysal Miktad: Fransa’nın Mevcut Hükümeti, Terörizmi Desteklemektedir

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı, Fransa’nın gelecek hükümetinin bu ülke halkının terörizmle gerçek anlamda mücadele edilmesine dayalı taleplerini gerçekleştirmesini umut ettiğini belirtti.

Faysal Miktad, Fransa Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turunun sonuçlarının açıklanmasına tepki göstererek, Fransa’nın Suriye’ye karşı politikalarının değişmesini umut ettiğini söyledi.

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Faysal Miktad konuşmasında şu ifadelerde bulundu: ‘Fransa’nın mevcut hükümeti, çeşitli bahanelerle silahlı kişileri ve terörizmi desteklemektedir ve biz Fransa’nın gelecek hükümetinin bu tutumu değiştirmesini ve Fransa halkının terörizmle gerçek anlamda mücadeleye dayalı taleplerini gerçekleştirmesini umut ediyoruz.

Suriye Ordusu ve Suriye Hükümeti, terörizmin gerçek düşmanlarıdır ve terörizmin Fransa, Avrupa ve dünyanın diğer ülkelerine ulaşmaması için kendilerindeki en kıymetli şeyleri takdim eden de onlardır.’

Emmanuel Macron oyların %24.1’ini ve Marine Le Pen oyların %21.30’unu alarak Fransa Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turuna katılmaya hak kazandılar.

Fransa Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu 7 Mayıs’ta yapılacaktır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.