Feribot Kazasında Ölenlerin Sayısı 10’a Çıktı…

  • 30 Aralık 2014
  • 661 kez görüntülendi.
Feribot Kazasında Ölenlerin Sayısı 10’a Çıktı…

İtalyan resmi makamları yanan feribotta ölenlerin sayısının 10’a çıktığını duyurdu. Feribotta bulunan 54 Türk’ünse tamamının tahliye edildiği bildirildi

Yunanistan’dan yola çıkan ve İtalya’ya doğru yol alırken Adriyatik Denizi’nde çıkan yangınla yolcularını tahliye etmek zorunda kalan “Norman Atlantic” adlı feribotta ölenlerin sayısının 10’a yükseldiği bildirildi. İtalyan resmi makamları, feribottakilerden 427’sinin kurtulduğu, 10’unun hayatını kaybettiğini açıkladı.

Bu arada Yolcu listelerine ilişkin kaos devam ediyor. Gemideki belirtilen yolcu sayısının bile doğru olmadığı ortaya çıktı. Yunan ve İtalyan yetkililerin verdikleri rakamlar arasında tutarsızlık olduğu belirtiliyor. Kurtarılanlar arasında yolcu listesinde adı olmayanlar var. Yunan basını, onlarca kayıp olduğunu iler isürüyor.

Gemide mürettebatın yangına müdahalede ve kurtarma çalışmalarında da ciddi eksiklikler olduğuna dair yunan basınında haberler var. Yangının geminin garajında çıktığı, burada mahsur kalıp, hayatını kaybedenler olabileceği tahmin ediliyor. Özellikle de kamyon şoförlerinden ve kamyonlarda kaçak yolculuk yapan göçmenlerden endişe ediliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.