Fetih Hareketinden Atılan Muhammed Dahlan, Kahire’de Sisi İle Görüştü…

Fetih Hareketi’nden atılan ve yine hareketten atılan Muhammed Dahlan’a yakın isimlerden biri olan Süfyan Ebu Zayide, Dahlan’ın Kahire’de Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah Es-Sisi ile uzun bir görüşme gerçekleştirdiğini söyledi.
Sosyal paylaşım sitelerinden Facebook’taki kişisel sayfasında konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Muhammed Dahlan ile Abdülfettah Es-Sisi görüşmesi hakkında basında yer alan haberlerin doğru olduğunu ifade etti.
“Dahlan ile bizzat konuştum. Es-Sisi’yle görüşmesini doğruladı. Görüşmede Rafah Sınır Kapısı ve Filistinlilerin kapıda çektiği sıkıntıların ele alındığını söyledi” diyen Ebu Zayide, Fetih Hareketi’nden atılan Filistinli lider ile Mısır Cumhurbaşkanı arasındaki görüşmenin yararlı olduğunu iddia etti.
ZİYARETÇİ YORUMLARI
BİR YORUM YAZ