Filistin ​İslami Cihad Hareketi Kudüs İntifadasını Genişletme Çağrısında Bulundu

  • 11 Ekim 2017
  • 1.959 kez görüntülendi.
Filistin ​İslami Cihad Hareketi Kudüs İntifadasını Genişletme Çağrısında Bulundu

İslami Cihad Hareketi, Filistin halkının Siyonist terör karşısında boyun eğmeyeceğini belirterek, işgalcilerin Mescid-i Aksa’ya düzenledikleri baskınların bedelini mutlaka ödeyeceklerini ve Amerika’nın da desteklediği planlarının başarısız olacağını söyledi.

İslami Cihad Hareketi, bugün (10 Ekim Salı) konuyla ilgili yayınladığı bildiride, Filistin halkını Mescid-i Aksa’da nöbet tutmaya ve işgal altındaki toprakların her yanında Yahudi yerleşimcilere karşı koymaya davet etti.

İşgalcilerin başta Mescid-i Aksa ve İbrahim El-Halil Camii olmak üzere Müslümanların kutsal mekanlarına yönelik ihlallerinin devam ettiğini hatırlatan İslami Cihad, bu durumun Filistinliler olarak topraklarını ve kutsal mekanlarını savunmak için intifadayı ve işgalcilere yönelik direniş eylemlerini tırmandırmalarını gerektirdiğini belirtti.

İslami Cihad’ın bu çağrısı, Arap ve İslam ülkelerinin tepkisizliğinden yararlanan işgalcilerin, Yahudilerce kutsal sayılan bayram günlerini de bahane ederek Mescid-i Aksa’ya ve İbrahim El-Halil Camii’ne baskınlarını yoğunlaştırmalarının ardından geldi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.