Filistin direnişi Hizbullah’ı tebrik etti

  • 02 Eylül 2019
  • 995 kez görüntülendi.
Filistin direnişi Hizbullah’ı tebrik etti

Filistin Âlimler Konseyi ve Filistin Halk Direniş Komiteleri, Lübnan Hizbullah’ının Siyonist rejimin saldırılarına yönelik misilleme operasyondaki başarısını tebrik etti.

Kaynakların  bildirdiğine göre Filistin Âlimler Konseyi bu bağlamda yayınladığı bildiride Hizbullah’ın tepkisi ve misilleme operasyonunu övdü.
Filistin Halk Direniş Komiteleri de bu bağlamda yayınladığı bildiride Hizbullah’ın Siyonist rejimin son saldırılarına misilleme girişimini, işgalci rejime geniş mücadelede yeni bir denklem olduğuna işaretle, “Hizbullah’ın yanıtı, Siyonist rejimin her türlü işgalciliğine karşı Lübnan direniş gücünü gösteriyor” dedi.
Bu arada Hamas hareketi sözcüsü Hazım Kasım Lübnan direnişin zorba düşmana karşı kendi halkını savunma hakkı olduğunu belirtti.
Filistin İslami cihat hareketi de Lübnan direnişinin başarılı operasyonunu destekleyerek övdü.
Lübnan’ın Lıkâ el-Ahzab  partisi de yayınladığı bildiride Siyonist rejime karşı Lübnan Hizbullah’ın misilleme operasyona destek vererek, direniş operasyonun Siyonist rejimin saldırılarına doğal tepki olduğunu belirtti.
Lübnan parlamento temsilcisi ve el-Kerame hareketi başkanı Faysal Kerami de dün akşam Hizbullah’ı takdir ederek, Lübnan’a saldırıların karşılıksız kaldığı dönemin sona erdiğini söyledi.
Lübnan parlamentosunda bir başka temsilci el-Velid Sukriyye de el-Minar’a verdiği mülakatta, Hizbullah’ın misillemesinin , Siyonist rejimden Lübnan’a saldırı cesaretini alacağını, zira güçlü bir yanıtla karşılaşacağını bildiğini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.