Filistin Direnişi: Süleymani, Filistin’in Yanında Olan Az Sayıda Kişilerden Biridir

  • 04 Ekim 2019
  • 717 kez görüntülendi.
Filistin Direnişi: Süleymani, Filistin’in Yanında Olan Az Sayıda Kişilerden Biridir
Filistin direniş grupları, İran Kudüs Ordusu Komutanının birçok zaferler kazandığını belirterek, Washington ve Tel Aviv’in yenilgiler yaşadığını ve şimdi farklı yollardan bu yenilgileri telafi etmeye çalıştığını söyledi.
Filistin Direniş Komiteleri Sözcüsü Ebu Mücahid, “İran Kudüs Ordusu Komutanı General Kasım Süleymeni’ye, içerisine büyük zaferler kaydettiği bir dosya verildi” dedi.
Ebu Mücahid, el-Meydin kanalına şu ifadelerde bulundu: ‘Amerika ve işgalci rejim yenilgiler yaşadılar ve bu yenilgi Süleymani adıyla kaydedildi, onlar ise kendileri adına bir zafer kaydetmeye çalışıyorlar.
Süleymani, Filistin’in yanında olan az sayıda kişilerden biridir ve Filistin direnişiyle sağlam bir ilişkisi vardır. O her zaman Filistin’in yanındadır ve bu direnişin imkanlarını ve gücünü geliştirmeye çalışmıştır.’
Filistin İslami Cihat Hareketi üyesi Ahmed el-Midal de şunları söyledi: ‘Süleymani’ye suikast düzenlenmesi, sayfayı geri çevirmek için Amerika ve Siyonistlerin bir komplosudur.
Özellikle, İran direnişi destekleme konusunda ön planda olduğu için, bölgenin istikrarını baltalama konusunda bazı çabalar vardır.’
Devrim Muhafızları İstihbarat Teşkilatı Başkanı Hüccet’ül İslam Hüseyin Taib, Arap güvenlik servislerinin, Hz Fatıma’nın şehadet günlerinde ve Muharrem’de mezhebi savaşlar çıkararak General Kasım Süleymani’ye suikast düzenlemek için yıllardır bir planı olduğunu ama onların bu konuda başarısız olduğunu ve terör örgütü üyelerinin tutuklandığını açıkladı.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.