Filistin Direnişi: Tel Aviv operasyonu işgalcinin kutsal Mescidi Aksa’ya ve halkımıza yaptığı zulme meşru bir yanıttır!

  • 08 Nisan 2022
  • 107 kez görüntülendi.
Filistin Direnişi: Tel Aviv operasyonu işgalcinin kutsal Mescidi Aksa’ya ve halkımıza yaptığı zulme meşru bir yanıttır!

Filistin İslami Direniş Hareketi (Hamas), Tel Aviv şehir merkezinde iki Siyonistin öldürüldüğü ve 16 kişinin de yaralandığı bir direniş operasyonunu kutladı!

Fars Haber Ajansı’nın bildirdiğine göre bu bağlamda yayınlanan bildiride “Bu operasyon, işgalcilerin milletimize, topraklarımıza, Kudüs’e ve Mescid-i Aksa’ya karşı işlenen suçların yoğunlaşmasına doğal ve meşru bir yanıttır.” Denildi.

Filistin İslami Cihat hareketi de bir açıklama yaparak operasyonu memnuniyetle karşıladı.
Bildiride şöyle yazıldı: Siyonist düşman, Kudüs ve Batı Şeria’da halkımıza karşı işlediği suçların ve sakinlerinin terör eylemlerinin bedelinin bir kısmını ödüyor. Bu operasyonların Siyonizm’in derinliklerine dönmesi, tüm sınırları aşan Siyonist rejimin saldırganlığının doğal bir sonucudur.

Son günlerde Filistinlilerin Tel Aviv’in derinliklerinde, Siyonist karşıtı operasyonların artması, Siyonist yetkililer ve yerleşimciler arasında paniğe ve endişeye neden oldu.
Siyonist medya daha önce rejim askeri yetkililerinin Filistin direniş operasyonları korkusuyla Kudüs’ü işgal etmek için 200 özel kuvvet askeri gönderdiğini bildirmişti./

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.