Filistin İçişleri Bakanlığı: Filistin Halkını Korumaya ve Direnişe Destek Olmaya Devam Edeceğiz…

  • 18 Ocak 2015
  • 797 kez görüntülendi.
Filistin İçişleri Bakanlığı: Filistin Halkını Korumaya ve Direnişe Destek Olmaya Devam Edeceğiz…

Gazze’deki Filistin İçişleri Bakanlığı, Filistin halkını korumaya, direniş güçlerine destek olmaya ve güvenlik birimleri çalışanlarının seviyesini yükseltme çalışmalarına devam edeceğini açıkladı.

Filistin eski İçişleri Bakanı Said Sıyam’ın şehadetinin altıncı yıldönümü münasebetiyle bugün (18 Ocak Pazar) Güvenlik ve Koruma biriminin Gazze’de düzenlediği askeri geçit töreninde konuşan Filistin İçişleri Bakanlığı Vekili Kamil Ebu Mazi, bakanlığın gücünü inşa etmeyi ve iç yapısını güçlendirmeyi sürdüreceğini ifade etti.

Ebu Mazi, İçişleri Bakanlığı’nın Filistin alanındaki atışmalara aldırmadan Filistin halkını ve direnişini korumaya devam edeceğini bildirdi.

Güvenlik ve Koruma biriminin Said Sıyam’ın şehadetinin altıncı yıldönümünde düzenlediği askeri geçit törenine katılan 450 subay ve güvenlik görevlisi Filistin Spor Sahası’ndan yola çıkarak Şehit Said Sıyam’ın evine doğru yürüdü.

Konuşmasında Şehit Said Sıyam’a övgüde bulunan Ebu Mazi, dönemin Filistin Hükümeti’nin simge isimlerinden biri olan Sıyam’ın Gazze’deki İçişleri Bakanlığı’nın temellerini 2006 yılında attığını, kanun egemenliğiyle Gazze Şeridi’nde huzur ve güveni sağladığını söyledi. Ebu Mazi, bakanlığın görevinin Filistin halkına hizmet etmek olduğunu ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.