Filistin İslami Cihad Hareketi: ”Filistin satılık değil”

  • 01 Şubat 2020
  • 548 kez görüntülendi.
Filistin İslami Cihad Hareketi: ”Filistin satılık değil”

Filistin İslami Cihad Hareketi siyasi büro üyesi Halid el’Betaş, ABD’nin ‘Yüzyılın Anlaşması’ planını kınayarak, ‘Filistin satılık değil’ dedi.

El’Mesire kanalının bildirdiğine göre, Halid el’Betaş, dün Gazze’de düzenlenen protesto gösterisinde yaptığı açıklamada, “Filistin’in satılık olmadığını ABD ve bütün dünya bilmelidir” dedi.

Yemen’in Sana kentinde de canlı yayınlanan Gazze’deki gösteride konuşan Betaş, Gazze ve Sana’nın düşmanlarına karşı kanıyla mücadele verdiğini ve bu şekilde geleceğini belirleyeceğini belirterek, ‘Gazze’yi bombalayan silahların ve bombaların, Yemen’i bombalayan aynı silahlar olduğunu’ söyledi.

Düşmanların müslümanlar ve İslam ülkeleri arasında tefrika çıkarmaya çalıştığını belirten Betaş, bu çabaların temelinde terör ve işgalci İsrail rejimini güvende tutmanın bulunduğunu belirtti ve ”Eğer müslümanların başları dahi gitse topraklarından zerre kadarını bile ecnebilere vermeyecekler’ dedi.

Filistinli şahsiyet, terör rejimi İsrail’e karşı mücadele edilmesi için direniş güçlerinin  silah desteğine ihtiyaçlarının olduğunu ve bunun dikkate alınması gerektiğini söyledi./

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.