Filistin İslami Cihad Hareketi Lideri genel seferberlik ilan etti

  • 01 Nisan 2022
  • 115 kez görüntülendi.
Filistin İslami Cihad Hareketi Lideri genel seferberlik ilan etti

Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziyad en-Nehale, hareketin askeri kanadı Kudüs Tugayları unsurları arasında genel seferberlik ilan etti.

Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziyad en-Nehale, Siyonist güçlerin Cenin Kampına baskınının ardından hareketin askeri kanadı Kudüs Tugayları unsurları arasında genel seferberlik ilan etti.

Ziyad Nehale, “İsrail ordusunun Cenin kampına düzenlediği baskının ardından, Kudüs Tugayları unsurları arasında genel seferberlik ilan ediyoruz.” dedi.

Cihad Hareketi, işgal rejiminin cinayetlerine cevap için savaşçılarının saflarında bir genel seferberlik durumu olmasının zorunlu olduğunu dile getirdi.

Hareket, işgal güçlerinin işgal altındaki Batı Şeria’da şehirlere ve mülteci kamplarına yönelik baskınları karşısında sessiz kalınamayacağını vurguladı.

Hareketin liderlerinden Hızır Habib; “İslami Cihad, bir direniş hareketidir. Düşmanın şehirlere ve köylere her baskın düzenlemesinde onu daha büyük zararlarla geri çevirmesi gerekir.” dedi.

Habib, hareketlerinin bütün bu baskınlarda sadece tek tarafın zarar vermesini kabul etmediğini, bilakis işgalci tarafın daha büyük fatura ödemek zorunda kalması gerektiğini vurguladı.

Habib, hareketlerinin savaşçılarının saflarında genel seferberlik ilan etmesiyle vermek istediği mesajın gayet açık olduğunu belirterek, “Hareket, Filistin halkına yönelik olarak işlenen haksızlıklar karşısında suskun kalmayacaktır.” dedi.

Hızır Habib, İslami Cihad’ın askeri kanadı durumundaki Kudüs Seriyyeleri’nin ve tüm Filistin halkının, işlenecek her haksızlığa gereken cevabı vermek ve işgalciyle çatışma durumunu sürdürmek için genel seferberlik halinde olması gerektiğini dile getirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.