Filistin İslami Cihad Hareketinden siyonist rejime intikam yemini!

  • 13 Kasım 2019
  • 639 kez görüntülendi.
Filistin İslami Cihad Hareketinden siyonist rejime intikam yemini!

Filistin İslami Cihad Hareketi sözcüsü Ebu Hamza, terör rejimi İsrail’in Kudüs Tugayları komutanlarından Beha Ebu El’Ata’nın katil İsrail rejimi tarafından şehit edilmesinin intikamını alacaklarını bildirdi.

Ebu Hamza, dün gece yaptığı açıklamada, terör rejimi İsrail’i bu cinayetten sorumlu görürken, en kısa zamanda başta terör rejimi başbakanı katil Netenyahu olmak üzere siyonist İsrail’in kabarık yenilgi rekorlarına biri daha ekleneceğini söyledi.

Ebu Hamza, bundan sonra terör rejime her yerde ve her an darbe indireceklerini belirterek terör rejimi liderlerinin uykularını kaçıracaklarını söyledi.

Bu arada Filistinli direniş grupları, suikast politikasına dönüşün kırmızı çizgi olduğunu ve sorumluluğunun tamamen işgal rejimine ait olduğunu ifade ederek, ırkçı İsrail’in hesaplarını alt üst etme ve çatışma kurallarını belirleme güçleri olduğunu söyledi.

Filistinli gruplar, dün konuyla ilgili yayınladıkları ortak bildiride, Kudüs Müfrezeleri’nin Gazze Şeridi kuzey bölge komutanı Baha Ebu’l-Atâ’nın şehit edilmesinden tamamen işgal yönetiminin sorumlu olduğunu ifade etti.

“Komutan Ebu’l-Atâ’nın suikastla şehit edilmesi cinayeti cezasız kalmayacak” diyen Filistinli gruplar, direniş liderlerinin işgal rejiminin cinayetleriyle ve planlarıyla mücadelede mızrak ucu olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Filistinli gruplar, askeri kanatlarının oluşturduğu ortak operasyon odasının işgal rejiminin cinayetine mutlaka acı verici bir misillemede bulunacağını belirtti.

Filistinli direniş gruplarının ortak bildirisinde ayrıca işgal rejiminin iç sorunlarını siyasi planları doğrultusunda dışarıya taşımayı hedeflediği bildirildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.