Filistin ve Lübnan direnişi, Irak parlamentosunun İsrail’e ilişkin kararını selamlıyor!

  • 28 Mayıs 2022
  • 113 kez görüntülendi.
Filistin ve Lübnan direnişi, Irak parlamentosunun İsrail’e ilişkin kararını selamlıyor!

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi Cuma günü yaptığı açıklamada, yeni yasanın çıkarılmasını Filistin davasına desteği ifade eden “tarihi ve belirleyici” bir hareket olarak nitelendirdi.

Filistin İslami Cihad örgütü de Irak parlamentosunun kararının Siyonist düşmanın sızma koridorlarını engellediğini vurgulayarak hareketi memnuniyetle karşıladı.

Filistin İslami Cihad örgütünden yapılan açıklamada, dünkü kararın düşmanın normalleşme projesi yoluyla Arap başkentlerine daha fazla sızmaya çalışmasını engelleyeceği belirtildi.

Hizbullah ayrı bir açıklamada, “onurlu ve cesur duruşun” “Irak’ın Filistin davasının yanında, ne Amerikan işgalinden ne de Irak’ın son yıllarda yaşadığı zorlu ekonomik ve siyasi koşullardan etkilenmeyen sağlam ve kalıcı konumunu gösterdiğini” kaydetti. ”

Hareket, kararı bazı Arap ülkeleri tarafından girişilen utanç verici normalleşme süreciyle yüzleşmede önemli ve kilit bir adım olarak gördüğünü söyledi.

Hizbullah, Arap uluslarını Irak örneğinden ders almaya ve her düzeyde normalleşmeye karşı koymak için gerekli yasaları ve yasaları çıkarmak için çeşitli alanlarda çalışmaya çağırdı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.