Filistin’de direniş sürüyor

  • 28 Kasım 2014
  • 822 kez görüntülendi.
Filistin’de direniş sürüyor

Batı Yaka’nın el-Halil şehrinde bulunan siyonist işgal güçleri 17 yaşında bir Filistinli genç kızı işgalci askeri bıçaklamaya hazırlandığı iddiasıyla gözaltına aldı. Siyonistlere ait Walla haber sitesinin yayınladığı habere göre işgal güçleri bu tereddüde gerekçe olarak genç kızın üzerinde büyükçe bir bıçak bulunmasını gösterdiler.

Söz konusu sitenin yayınladığı haberde genç kızın Hz. İbrahim Camisi girişindeki askerî kontrol noktasında kendisinde arama yapılmasını reddettiği bunun üzerine işgalci askerlerin silah tehdidiyle üzerindeki bıçağı ortaya çıkardıkları ifade edildi.

Haberde ayrıca işgalci askerlerin verdiği bilgiye göre genç kızın bu bıçakla işgalci bir askerî bıçaklama niyeti olduğunu itiraf ettiği iddia edildi. Olaydan sonra genç kızın sorgulanmak üzere istihbarat merkezine götürüldüğü bildirildi.

Genç kızın üzerinde bulunanların silah tehdidiyle ortaya çıkarılması gibi itiraflarının da silah tehdidinden kaynaklanıyor olması ihtimali üzerinde ise haberi aktaran sitede her hangi bir bilgiye yer verilmedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.