Filistinli alim Dr. Adnan İbrahim: Hür insanı öldürüyorsun, Müslümanı, çocuğu, kadını, masum insanları öldürüyorsun ve cenneti bekliyorsun öyle mi?

  • 05 Temmuz 2015
  • 1.706 kez görüntülendi.
Filistinli alim Dr. Adnan İbrahim: Hür insanı öldürüyorsun, Müslümanı, çocuğu, kadını, masum insanları öldürüyorsun ve cenneti bekliyorsun öyle mi?

İslam dünyasının gündem yaratan şahsiyetlerinden ve sözleri Arap dünyasında büyük taraftarı olan Filistinli Ehli Sünnet alimi Dr. Adnan İbrahim son dönemlerde camilere yönelen intihar saldırılarını Cuma hutbesine taşıdı.

Arabistan ve Kuveyt’teki saldırıları kınayan Dr. Adnan İbrahim, mübarek Cuma günü insanlara zulmederek bu çirkin ameli yaptıklarını, Allah’ın evine, tevhid evine gidenlere bunu yaptıklarını, bunun için de önce insanları tekfir ederek zemine hazırladıkları hatırlatarak şöyle dedi:

“Yirmi yıldır söylüyorum ve bunu söylediğim için bu da “Rafizi olmuş, Şiilerin uşağı olmuş diyorlar. Vallahi hepiniz yalancı iftiracısınız. Sütunsuz gökyüzünü yaratan Rabbu’l Alemin’e ant olsun ki siz yalancısınız! Ben bunları ümmetin birliğinin bozulmasından, dinimin zayıflamasından, ailemizin parçalanmasından korktuğum için diyorum.”

“Ne zaman bu ümmet akıllanacak?” diye soran Dr. Adnan İbrahim “Bu tekfirci alimler aslında dükkancı. Vallahi! her birinin birer dükkânı var ve kapanmasından korkuyorlar. Çünkü gerçek sevgi onların işine gelmiyor. Karışıklık ve savaştan besleniyorlar. Halk onların haşin ve tahrik edici söylemlerini seviyor. Gençler bunu satın alıyorlar” dedi.

Tekfirci alimlerin gençleri kendilerini farklı ve üstün görmelerini sağlayarak toplumdan kopardığını söyleyen Dr. Adnan İbrahim yöntemleri hakkında şöyle konuştu:

“Ey gençler siz halkın en üstünüsünüz, her biriniz iman örneğisiniz, yüzlerinizden nur yağıyor” diyorlar. “Evet! sadece siz müminsiniz, hatta iman sizsiniz. Geri kalan herkes zındık, kâfirler” diyorlar. “Siz sadece Allah’a ve Resulüne yakınsınız. Geri kalanın ne Allah’ın ne Resulünün yanında zerre değeri yok” diyorlar.

Bu sözleri gençlerin sevdiğini, kendilerini başkalarından üstün gördüğünü arkasından da ayet ve rivayetle işi perçinlediklerini söyleyen Dr. Adnan İbrahim “Sonra da, git kendini havaya uçur ve onları öldür. Huriler cennette seni bekliyor, diyorlar. Sizce bekliyorlar mı? Hayır vallahi onları sadece “Cehennem” bekliyor. Allah’a andolsun ki Cehennemin ortasındalar” diye konuştu.

“Hür insanı öldürüyorsun, Müslümanı, çocuğu, kadını, masum insanları öldürüyorsun ve cenneti bekliyorsun öyle mi? Vallahi senin yerin Cehennemdir” diyen Dr. Adnan İbrahim Şii, İmami, Zeeydi, Şafii, Maliki…tüm Müslümanların 14 asırdır kardeş olduklarını, bir olduklarını söyledi.

Hayallerde yalancı bir Müslümanlık, huri dolu yalancı bir cennet yaratıldığını söyleyen Ehli Sünnet alimi sözlerine şöyle devam etti:

“Bütün huriler intiharcıları, teröristleri ve kendini havaya uçuranları mı bekliyor zannediyorsunuz. Bir de utanmadan çocuklar da onlardandır onları da öldürebilirsiniz diyorsunuz. Şimdi size soruyorum aynısını onlar da size yapsa, şu Arap dünyasındaki Şiiler ki; öldürüyorsunuz susuyorlar, camilerini, Pazar yerlerini bombalıyorsunuz susup sabrediyorlar, eğer onların alimleri-müçtehitleri “ Kısas haktır siz de onlara karşılık verin, sizi öldüreni öldürün, sizin camilerinizi havaya uçurdukları gibi siz de onların camisini havaya uçurun, terör edin, onların çocukları da onlardandır” diye fetva verirse ne olur haliniz?

Ne olur diyeyim mi? Tüm İslam âlemi yanar. Aklınızı başınıza toplayın!

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.