Filistinli bir genç siyonistlerce şehid edildi

  • 22 Aralık 2016
  • 1.008 kez görüntülendi.
Filistinli bir genç siyonistlerce şehid edildi

Filistinli bir genç iÅŸgal altındaki Kudüs’ün kuzeyinde yer alan “kefer Ageb” bölgesinde siyonist rejim askerlerince vurularak ÅŸehid edildi.

El-Alem televizyonunun dün verdiÄŸi habere göre söz konusu Filistinli gencin ÅŸehid olmasıyla, Kudüs intifadası ÅŸehitlerinin sayısı 270’e çıktı.

Öte yandan Kudüs’ün kuzeyindeki Şufat Mülteci Kampı’nda da yaşanan çatışmalar sırasında Filistinli bir genç işgal güçlerinin kurşunuyla yaralandığı bildirildi.

Şufat Mülteci Kampı’ndaki Fetih Hareketi sözcüsü Sair El-Fesfus, tepeden tırnağa silahlı onlarca işgal askerinin kampa baskın düzenlediğini, baskına direnen gençlere göz yaşartıcı bomba ve plastik mermilerle saldırdığını söyledi.

El-Fesfus, Arap kılığına giren işgal askerlerinden bir grubun gençlerin arasına karışarak pusu kurduğunu ve Filistinli beş genci gözaltına aldığını ifade etti.

Quds Press Haber Ajansı’na konuşan El-Fesfus, işgal güçlerinin gözaltına alma ve kamptan çekilme sırasında gerçek mermilerle ateşaçtığını, gençlerden birinin bu sırada yaralandığını ve sağlık durumu hakkında bilgi edinilemediğini kaydetti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.