Filistinli direnişçilerden siyonist İsrail askeri üslerine füze saldırısı

  • 28 Haziran 2018
  • 1.864 kez görüntülendi.
Filistinli direnişçilerden siyonist İsrail askeri üslerine füze saldırısı

Gazze Şeridi’nde faaliyet gösteren Filistinli direniş grupları, dün (27 Haziran Çarşamba) işgal ordusunun Gazze Şeridi’nin orta kesiminde bir sivil araca hava saldırısı düzenlemesine misilleme olarak sınıra yakın işgal rejimi askeri alanlarına bir dizi füze atışı yaptığını açıkladı.

Filistinli direniş grupları ortak operasyon odası tarafından dün (27 Haziran Çarşamba) yayınlanan bildiride, saldırıya saldırıyla karşılık verme ilkesine dikkat çekilerek, işgalci düşmanın kendi denklemini Filistin halkına dayatmasına izin verilmeyeceği belirtildi.

Filistinli direniş grupları, Filistin halkının fedakârlığına ve şehitlerin kanına vefalı olacaklarını bildirerek, Filistin halkının barışçıl eylemlerinin arkasında direniş güçlerinin olduğunu söyledi.

Bildiride ayrıca, direniş güçlerinin Filistin halkına yönelik her saldırıya anında karşılık vermeye hazır olduğu ifade edildi.

İşgal ordusu dün  sabah erken saatlerde Gazze Şeridi’nin orta kesimindeki En-Nuseyrat Kampı’nda bir sivil araca SİHA’yla hava saldırısı düzenledi. Saldırı sonucu araç alev alırken bir kişinin de hafif şekilde yaralandığı bildirildi.

Filistinli direniş gruplarının söz konusu saldırının ardından Gazze Şeridi’ne yakın Yahudi yerleşkelerine 17 füze attığı kaydedildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.