Filistin’li gözlemciler: Son istiÅŸhad operasyonu, Siyonist rejimin güvende olduÄŸu kurgusunu boÅŸa çıkardı

  • 19 Haziran 2017
  • 971 kez görüntülendi.
Filistin’li gözlemciler: Son istiÅŸhad operasyonu, Siyonist rejimin güvende olduÄŸu kurgusunu boÅŸa çıkardı

Filistin’li gözlemciler, Kudüs’te yapılan son istişhad operasyonunun bir taraftan Siyonist rejimin güvensizliğini gösterirken, diğer taraftan Filistin’lilerin sağlam iradesini gözler önüne serdiğini vurguladı.

Batı Şeria’da Ramallah’a yakın bir bölgede 3 Filistin’li tarafından Siyonistlere yönelik düzenlenen istişhad operasyonu, bir işgalci siyonistin ölümüne neden olurken, birkaç Siyonist askerin de yaralanmasına sebep oldu.

Filistin halkına destek kampanyası koordinatörü Rasim Ebidat bu bağlamda yaptığı açıklamada, Syonist rejim elebaşlarının son dönemde bu rejimin güvenlik tedbirlerinin başarılı olduğuna yönelik iddialarına karşın Filstinli mücahitlerin yaptığı son istişhat operasyonu Siyonist rejimin söz konusu iddialarını boşa çıkardığını ifade etti.

Ebidat, açıklamasının devamında Siyonist rejimin Batı Şeria’da kontrol noktalarında ırkçı yasaları yoğunlaştırmak gibi yöntemlerle Filistin’lilerin iradesini kırmaya çalıştığını oysa Filistin’lilerin azim ve iradelerini kaybetmedikleri, nitekim son istişhad operasyonlarıyla Siyonistlerin güvende oldukları kurgusunu boşa çıkardıklarını sözlerine ekledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.