Filistinli İşçi Siyonist Askerlerin Geçit Noktasındaki Kontrolü Esnasında Hayatını Kaybetti…

  • 31 Aralık 2014
  • 820 kez görüntülendi.
Filistinli İşçi Siyonist Askerlerin Geçit Noktasındaki Kontrolü Esnasında Hayatını Kaybetti…

Bugün (31 Aralık ÇarÅŸamba) sabah Filistin’in Batı Yaka bölgesinde 39 yaşındaki Ahmed Semih Bedir isimli bir işçinin, 1948’de iÅŸgal edilmiÅŸ bölgedeki iÅŸine giderken askerî geçit noktasındaki kontrol esnasında meydana gelen izdiham ve panik yüzünden hayatını kaybettiÄŸi haber verildi.

Olayın Batı Yaka’nın kuzey kesiminde bulunan Tulkerem vilayetinin Firavun beldesinde yer alan et-Tayyibe askeri geçit noktasında meydana geldiÄŸi ve iÅŸgalci askerlerin kasıtlı olarak kontrol iÅŸlemini çok yavaÅŸ bir ÅŸekilde yürütmeleri sonucu yığılma ardından da sıkışıklık ve panik yaÅŸanması sebebiyle vuku bulduÄŸu ifade edildi. Bu sıkışıklık ve panikten dolayı çok sayıda işçinin geçit noktasına yığılması üzerine iÅŸgalci askerler ve güvenlik görevlileri kaba bir ÅŸekilde işçileri geri itekleyince sıkışıklık yaÅŸandı.

İşgalci askerlerin uygulaması sonucu yaşanan sıkışma üzerine işçilerden 39 yaşındaki Ahmed Semih Bedir kalp krizi geçirdi ve hastaneye nakledilmesi mümkün olmadan hemen olay yerinde hayatını kaybetti.

Siyonist iÅŸgal güçleri Filistin’in Batı Yaka bölgesinde yaÅŸayanları her sabah iÅŸlerine giderken böyle bir iÅŸkence ve eziyete tabi tutuyorlar. Bazen kalabalığı dağıtma iddiasıyla fiili saldırıda bulundukları, kendilerine tepki gösterilmesi durumunda da insanları vahÅŸice katlettikleri oluyor. Daha önce bazı geçit noktalarında bu tür saldırılar, cinayetler hatta katliamlar gerçekleÅŸtirildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.