Filistinliler Mescid-i Aksa Baskınını Protesto Ettiler

  • 25 Temmuz 2018
  • 1.325 kez görüntülendi.
Filistinliler Mescid-i Aksa Baskınını Protesto Ettiler

 Filistin İslami Cihad Hareketi, dün Siyonist yerleşimcilerin Mescid-i Aksa’ya yönelik baskını kınamak amacıyla büyük bir gösteri düzenledi.

Filistin İslami Cihad Hareketi dün Mescid-i Aksa’ya destek vermek, Siyonist Rejim’in artan müdahalelerini ve Siyonist yerleşimcilerin Mescid-i Aksa’ya yönelik baskını kınamak amacıyla büyük bir gösteri düzenledi.

Gösteriye İslami Cihad liderleri, özgür kalan esirler ve Filistin halkı katıldı.

Ellerinde Mescid-i Aksa’ya yönelik müdahaleleri kınayan dövizler taşıyan göstericiler, Arap ve İslam ülkelerinin Mescid-i Aksa’ya destek için harekete geçmelerini istediler.

Filistinliler; Siyonist Rejim ve Amerika bayrağı ile Netanyahu’nun resmini yakarak, Mescid-i Aksa’nın desteklenmesinin sadece Filistinlilerin değil bütün Arapların ve Müslümanların görevi olduğu belirttiler.

Gösteride İslami Cihad Hareketi, Filistinlilerden Mescid-i Aksa’ya karşı yapılan komplolarla mücadele etmelerini istedi.

Gösteride konuşan İslami Cihad Hareketi liderlerinden Hızır Habib; Amerika ve Siyonist Rejim’i, Mescid-i Aksa’ya yönelik baskınların tüm sonuçlarının sorumlusu olarak tanımladı.

Hızır Habib ayrıca; bugüne kadar binlerce şehit, yaralı ve esir veren Filistin halkı Mescid-i Aksa’yı savunmak için daha çok fedakarlık yapmaya hazırdır. Biz, hiçbir zaman Siyonist Rejim’in Mescid-i Aksa’ya yönelik müdahaleleri karşısında boş oturmayacağız, ifadelerini kullandı.

Kısa süre önce binlerce Siyonist yerleşimci Mescid-i Aksa’ya baskın düzenlemişti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.