Filistinliler’in Direnişi Siyonistleri Birbirlerine Düşürdü

  • 09 Ağustos 2017
  • 1.059 kez görüntülendi.
Filistinliler’in Direnişi Siyonistleri Birbirlerine Düşürdü

 Siyonist Genelkurmay Eski Başkanı Dan Halutz, Şin Bet’i korkaklıkla suçlayan iki milletvekiline evrimleşmemiş maymun benzetmesi yaptı. Haham Aharon Cohen de Müslümanların son Mescid-i Aksa sürecinde Yahudileri mağlup ettiğini söyledi.

Siyonist İsrail Ordusu’nun Genelkurmay Eski Başkanı Dan Halutz, iktidardaki Likud partisinin iki milletvekili hakkında çok ağır ifadeler kullandı.

Miri Regev ve David Bitan isimli iki milletvekili, Mescid-i Aksa girişindeki metal dedektörlerin kaldırılması konusunda görüş belirten Şin Bet’i korkaklıkla ve gereken önlemleri almamakla suçlamıştı.

Halutz söz konusu iki milletvekilinin görüşlerini rahatça ifade etmelerini Şin Bet’e borçlu olduklarını söylemiş ve onları henüz evrim süreçlerini tamamlamamış maymunlar olarak nitelendirmişti.

2005 Gazze ve 2006 Lübnan savaşlarında Halutz’un Genelkurmay Başkanı olduğu dönemde ordu sözcülüğü yapan Regev ise Halutz’u karaktersizlik ve ırkçılıkla suçladı.

Diğer yandan Siyonist Haham Aharon Cohen de Müslümanların son süreçten zaferle çıktığını söyledi. Cohen Süleyman Mabedi’nin Romalılar tarafından yıkılışının yıldönümü olan 31 Ağustos’a atıf yaptı. Bir mağlubiyetin yıldönümü yaklaşırken başka bir mağlubiyet daha aldıklarını ifade etti.

Yahudilerin birlikten ve inançtan uzak kaldıklarını söyledi. Tanrının kendilerine Süleyman mabedinde ibadet etmeyi emrettiğini iddia etti. Sözde egemenliklerini kanıtlayamadıklarını savundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.