Firuzabadi: Rehberin Mesajı, Batılı Gençlere Yaşamın Sahih İstikametini Göstermekte

  • 01 Aralık 2015
  • 877 kez görüntülendi.
Firuzabadi: Rehberin Mesajı, Batılı Gençlere Yaşamın Sahih İstikametini Göstermekte
İran İslam Cumhuriyeti Silahlı Kuvvetler Genel Kurmay Başkanı, Dünya Mustazafları Rehberinin Batılı gençlere hitaben kaleme aldığı ikinci mektubunun da sahih yaşam biçiminin onlara gösterilmesi amacıyla yayınlandığını ve hayat bahşedici bir yaşam olduğunu bildirdi.
Tesnim haber ajansının bildirdiğine göre dün genel kurmay başkanlığı üst düzey komutanları ve çalışanlarından bir gruba hitaben konuşan İran İslam Cumhuriyeti Silahlı Kuvvetler Genel Kurmay Başkanı Tümgeneral Hasan Firuzabadi, İmam Ayetullah Ali Hamanei’nin batılı gençlere hitaben 2. mektubunu değerlendirerek, bu mektubun gençlere hitaben yazılmasına rağmen Müslüman gençliğin de bu mektubun içeriğini dikkate almaya ihtiyacının olduğunu söyledi.
İran İslam Cumhuriyeti Silahlı Kuvvetler Genel Kurmay Başkanı, ayrıca, “Artık uyanış zamanıdır, düşünmek, ileriyi görmek ve teröristler ve onların patronlarından kurtuluşa umut bağlamak günüdür. Şu anda kapitalizmin tuzağına düşen dünya gençliği, sahih ve özgür bir yol izleyerek, kendilerini ve tüm insanları batı ve doğunun sapık ekol ve kültürlerinden kurtarmaları ve sahih yaşam yolunu aramaları gerekmektedir” dedi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.