Firuzabadi: Yemen’in Başkenti Devrimci Güçlerin Elinde Güvendedir…

  • 12 Şubat 2015
  • 854 kez görüntülendi.
Firuzabadi: Yemen’in Başkenti Devrimci Güçlerin Elinde Güvendedir…

İran İslam Cumhuriyeti Genelkurmay Başkanı Seyyid Hasan Firuzabadi, Yemen başkentinin güvenli bölgelerden biri olduğuna işaret ederek, Amerikalılar, İngilizler ve Fransızların komplo peşinde olmamaları gerektiğini belirtti.

Yemen gelişmeleri ve devrimcilerin bu ülkede yeni başarılara ulaşmasından sonra Firuzabadi “Bugün Yemen’in başkentinde devrimcilerin konuşlanmasıyla ve askeri, güvenlik ve istihbarat merkezlerinin devrimci güçlerin eline geçmesiyle bu ülkenin başkenti bölgenin en güvenli yeri sayılıyor. Amerikalılar, İngilizler ve Fransızların tutumundan komplo peşinde oldukları anlaşılıyor. Onların elinden bir şey gelmez çünkü Yemen’e hakim değiller eğer bir şeyler yapabilecek olsalardı hükûmete nüfuz ettikleri geçen iki yılda yaparlardı. ABD, İngiltere ve Fransa’nın rezillik ve skandallardan vazgeçmelerinde, Sana’dan çağırdıkları büyükelçilerinden Yemen’de neler olup bittiğini sormalarında yarar var.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.