FKÖ Yürütme Kurulu Üyesi Teysir Halid Abbas Yönetimi’ni Ağır Bir Dille Eleştirdi…

  • 07 Ocak 2015
  • 919 kez görüntülendi.
FKÖ Yürütme Kurulu Üyesi Teysir Halid Abbas Yönetimi’ni Ağır Bir Dille Eleştirdi…

Filistin Kurtuluş Örgütü Yürütme Kurulu üyesi Teysir Halid, siyasi kararlarda FKÖ’ye bağlı diğer grupları görmezden gelen ve tek başına karar alan Filistin Yönetimi’ni ve Mahmud Abbas’ı ağır bir dille eleştirdi.

Teysir Halid, bugün (7 Ocak Çarşamba) konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’ne başvuruyla ilgili FKÖ’ye bağlı tüm grupların yaptığı çağrılara kulak tıkayarak tek başına karar verenlerin Filistin’in çıkarlarını tehlikeye attıklarını ifade etti.

Filistin Yönetimi’nin FKÖ Yürütme Kurulunu keyfi olarak kullanma biçimine de değinen Halid, FKÖ Yürütme Kurulu’nun görüş birliği olduğu imajı vermek için kullanılan bir “dekor” olmadığını belirtti.

Filistin Yönetimi’ndeki etkili kişilerin tek başlarına karar almalarının Filistin halkına hizmet etmediğini ve olumlu sonuçları olmayacağını kaydeden Halid, BM Güvenlik Konseyi’ne sunulan karar tasarısının gerçekte Filistinlilerin tasarısı olmadığını ve Filistinli çevrelerde tasarıya yönelik geniş çapta itirazlar olduğunu söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.