Foto: Nijeryalı Gençler, İmam Humeyni’yi anma Etkinlikleri Kapsamında, Ziyaretler Düzenleyerek İmam Humeyni’yi Tanıttı

  • 01 Haziran 2015
  • 1.008 kez görüntülendi.
Foto: Nijeryalı Gençler, İmam Humeyni’yi anma Etkinlikleri Kapsamında, Ziyaretler Düzenleyerek İmam Humeyni’yi Tanıttı

Nijeryalı Hizbullahi gençler İmam Humeyni(ra)’nin vefatını anıyor. 4 Haziran 1989 günü fâni dünyadan dâr-ı ukbâ’ya ve refik-i âlâ’ya vâsıl oluşunun 26.yıldönümü anılacak olan İmam Humeyni(ra)’yi anma etkinlikleri Nijerya’da hızlı başladı.

Nijeryalı Hizbullahi gençler ev, okul, hastane ve hapishane ziyaretleri yaparak ihtiyacı olanlara yardım ulaştırdı, ayrıca İmam Humeyni(ra)’yi tanıtan kitaplar hediye ederek halkın bilinçlenmesine katkı sundu.

Bölgedeki hristiyanlara da ziyaret gerçekleştiren Hizbullahi gençlerle konuşan David Samuel isimli hristiyan, İmam Humeyni(ra)’nin din ve mezhep üstü bir insan olduğundan bahsederek, İmam Humeyni(ra)’nin hristiyanların Noel bayramını kutladığını hatırlattı.

Yine Yohannah Buru isimli papazda İmam Humeyni(ra) hakkında methedici bir konuşma yaptı.

Nijeryalı Hizbullahi gençler gittikleri yerlerde İmam Humeyni(ra)’nin insanlık ve kardeşlik konularıyla ilgili fikirlerini anlattı.

nijerya-humeyni-gezi-2 nijerya-humeyni-gezi-7 nijerya-humeyni-gezi-9 nijerya-humeyni-gezi-10 nijerya-humeyni-gezi-13 nijerya-humeyni-gezi-14 nijerya-humeyni-gezi-16 nijerya-humeyni-gezi-17 nijerya-humeyni-gezi-18 nijerya-humeyni-gezi-19 nijerya-humeyni-gezi-20 nijerya-humeyni-gezi-21 nijerya-humeyni-gezi-22 nijerya-humeyni-gezi-23 nijerya-humeyni-gezi-25

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.