FOTO- Teröristlerin Tek Destekçileri: Pankartların Arkasına saklanmış marjinal üç-beş kişi…

  • 19 Mart 2015
  • 1.157 kez görüntülendi.
FOTO- Teröristlerin Tek Destekçileri: Pankartların Arkasına saklanmış marjinal üç-beş kişi…

Suriye İntifadasını Selamlamak İçin Meydanlardaydık! Başlığı altında verilen ve  5. yılına yüz binlerce şehitle giren Suriye İntifadası, Türkiye’nin birçok şehrinde düzenlenen gösterilerle selamlandı şeklindeki ifade Suriye ve Irak halkına düşman Teröristleri desteklediklerini açıkça ifade eden Tekfirci zihniyetin Türkiye temsilcileri,bir defa daha ne denli yalnız,Marjinal ve halk desteğinden yoksun olduklarını göstermiş oldular.

Haber manşetlerinde sanki milyonları sokağa dökmüş gibi bir hava estiren Eğit-Donat’ın son deliği, Egzoz borusu site ve kurumların “Meydanlardaydık ” dediği hareketlerin aslında, koca pankartların arkasına saklanmış üç-beş kişiden ibaret olduğu,yakın plan çekimlerle kalabalık gösterilmeye çalışıldığı kolayca anlaşılmaktadır.

Halk desteğinden tamamen yoksun, bu zavallı zevatın aslında var olan üç-beş  kişiyi dahi toplayamayacağı açık iken,gösterilere katılanların yine kendi vakıf, Dernek çalışanları olduğu kanaati hasıl olmaktadır, BOP eksenli derneklerin resmi çalışanlarının dahi bu toplantılara tam iştirak etmedikleri tahmin edilmekte. Çünkü bu derneklerin sadece başkan ve başkan yardımcıları dahi katılsaydı sayı daha fazla olurdu…

İslamAktuel

1-a 2-a 3-a 4 5

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 3 YORUM
  1. birisi dedi ki:

    it ürür, kervan yürür…

  2. ahmet dedi ki:

    haberdeki resimleri büyütmek için tıkladığımda başka bir habere geçiyor

    1. ehlibeythaber dedi ki:

      Temamızın özelliğinden kaynaklanan bir sorun. Resimleri büyütme özelliği olmadığından üzerine tıkladığınızda bir sonraki haberlere geçiyor. Bu sorun için özür dileriz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.