Gazze Açıklarında Balıkçı Teknesi Alabora Oldu

  • 11 Ocak 2015
  • 1.165 kez görüntülendi.
Gazze Açıklarında Balıkçı Teknesi Alabora Oldu

Gazze Şeridi’nin orta kesimindeki En-Nuseyrat Mülteci Kampı açıklarında dün gece küçük bir balıkçı teknesinin alabora olduğu ve bir balıkçının kaybolduğu, üç balıkçının da yaralı olarak kurtulduğu ifade edildi.

Balıkçı teknesinin gece saat 02:00 sularında avlanmadan döndüğü sırada kıyıya yakın bir bölgede kötü hava koşulları nedeniyle alabora olduğu, balıkçılardan birinin kaybolduğu ve teknede bulunan diğer üç balıkçının sahile ulaşmayı başardığı belirtildi.

22 yaşındaki balıkçı Heysem İbrahim El-Ekra’, balıkçı teknesinin alabora olmasının arından En-Nuseyrat Mülteci Kampı karşısındaki balıkçı limanı yakınlarında kayboldu. El-Ekra’nın akıbetinin ne olduğunun henüz bilinmediği ifade edildi.

İlkyardım ve kurtarma ekipleriyle deniz polisinin Filistinli balıkçıyı kurtarmak için arama başlattığını belirten kaynaklar, tüm çabalara rağmen El-Ekra’ya ulaşılamadığını bildirdi.

Aşırı soğuklar ve kötü hava koşulları nedeniyle alabora olan balıkçı teknesinden üç balıkçı kurtulmayı başarırken, Heysem İbrahim El-Ekra’nın olası bir kriz nedeniyle yüzmeyi başaramadığı tahmin ediliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.