Gazze Memurlar Sendikası: Fitne Çıkarıp Ortalığı Karıştırıp Kaçanların Dönmesine Ä°zin VermeyeceÄŸiz…

  • 31 Aralık 2014
  • 865 kez görüntülendi.
Gazze Memurlar Sendikası: Fitne Çıkarıp Ortalığı Karıştırıp Kaçanların Dönmesine Ä°zin VermeyeceÄŸiz…

Gazze’deki Memurlar Sendikası tarafından bugün (31 Aralık ÇarÅŸamba) yapılan açıklamada, memurların uzlaşı hükümetinden haklarını almak için mücadelelerini sürdüreceklerine dikkat çekilerek sorun uzasa da, fitne çıkarıp ortalığı karıştırdıktan sonra kaçanların dönmelerine kesinlikle izin verilmeyeceÄŸi hatırlatıldı.

Çözüm için bütün seçeneklere kapıların açık olduÄŸunun dile getirildiÄŸi açıklamada; “memurlar sorununun çözümü ne kadar uzasa da kaçan memurların geri dönüşüne izin verilmeyecektir” denildi.

Gazze’deki Memurlar Sendikası’nın baÅŸkanı Muhammed Sıyam bugün düzenlediÄŸi basın toplantısında, uzlaşı hükümetinin 2006’da çıkarılan karışıklığın ardından Gazze’yi terk ederek Batı Yaka’ya kaçan memurların yeniden geri dönmelerinin saÄŸlanmasına dair projenin bir fitne projesi olduÄŸuna dikkat çekerek böyle bir fitne projesinin yol açacağı tehlikelere karşı bütün herkesi uyardıklarını hatırlattı. Sıyam açıklamasında, memurlar meselesi yasal çerçevede kesin bir çözüme kavuÅŸturulmadan kaçan memurların geriye dönüşüne kesinlikle müsaade etmeyeceklerini vurguladı.

Memurlar Sendikası başkanı kendilerinin memurların haklarını almak amacıyla mücadele ve eylemlerini sürdüreceklerini, tüm sendikalara da bu mücadeleye katılmak için kapılarının açık olduğunu söyledi.

Muhammed Sıyam, sendikalara memurların tüm haklarını almalarının sağlanması amacıyla bütün sendikaların ortak bir komite oluşturmalarını ve bu komitenin memurların haklarını almak için verilecek mücadeleyi organize etmesini sonrasında da bu hakların korunması için gözlemci görevi görmesini teklif etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.