Gazze’de çatışma

  • 24 Aralık 2014
  • 1.093 kez görüntülendi.
Gazze’de çatışma

Siyonistlere ait kaynakların verdiÄŸi bilgilere göre bugün (24 Aralık ÇarÅŸamba) Gazze’nin güneyinde yer alan Han Yunus bölgesinin doÄŸusunda iÅŸgal güçleriyle Filistinli direnişçiler arasında meydana gelen çatışmalarda iki iÅŸgalci asker ağır yaralanırken Hamas’ın askeri kanadı durumundaki Kassam Tugayları’nın komutanlarından olan bir mücahit de ÅŸehit oldu.

Habere göre iÅŸgal güçleri Karara’nın doÄŸusunda Kubbe 1 ve Kubbe 2 olarak adlandırılan bölgelerin arasında mücahitlere ait gözetleme noktasının bulunduÄŸu yere baskın düzenlemeye çalıştılar. BaÅŸta Kassam Tugayları mensupları olmak üzere baskına hedef olan noktadaki direnişçiler iÅŸgalci askerlere silahla karşılık verdiler. Ä°ki iÅŸgalci asker bu karşıt saldırıda Kassam mücahitlerinden bir keskin niÅŸancının ateÅŸiyle ağır yaralandı.

İşgalci askerler de mücahitlerin gözetleme noktasını hedef alan saldırı düzenlediler ve Kassam Tugayları komutanlarından Teysir es-Semiri şehit oldu.

Siyonistlere ait haber kaynağı 0404 tarafından verilen bilgide yaralanan iki iÅŸgalci askerin askeri helikopterle Bi’ru’s-Seba’daki Soroka Hastanesi’ne nakledildiÄŸi ifade edildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.