General Dehgan: Amerika teröristleri kurtarma telaşında

Savunma Bakanı General Hüseyin Dehgan, Amerika ve müttefikleri insan hakları bahanesi ile IŞİD ve El-Nusra teröristlerini kurtarma telaşında olduğunu belirtti.

Irak ve Suriye gelişmelerini değerlendiren General Dehgan, terör ve radikalizm sırf korsan İsrail’i korumak için türetilerek yaygınlaştırıldığını belirtti.

General Dehgan, Amerika bir yandan insan hakları sloganları attığını, ancak öbür yandan teröristlere yeşil ışık yakarak sivillerin askeri bölgelerden çıkmalarını engellettirdiğini ve onları kalkan olarak kullanmalarına müsaade ettiğini ve böylece terörle mücadele savaşını aksatarak teröristlerin bekasını korumaya çalıştığını vurguladı.

General Dehgan, Amerika ve müttefikleri teröre desteklerini durdurmaları ve bölge ülkelerini parçalama planlarından el çekmeleri ve yasal yönetimleri tanımaları ve onlara terörle mücadelede yardım etmeleri gerektiğini belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.