General Hüseyin Dehgan: Savunma gücüne sahip olmak kaçınılmaz bir konudur

  • 06 Mayıs 2017
  • 1.354 kez görüntülendi.
General Hüseyin Dehgan: Savunma gücüne sahip olmak kaçınılmaz bir konudur

İran Savunma Bakanı General 6. Savunma Bakanlığı Araştırma, yenicilik ve Teknoloji Festivali’nde gelişmiş bir savunma gücüne sahip olmanın kaçınılmaz hale geldiğini açıkladı.

İran Savunma Bakanı General Hüseyin Dehgan 6. Savunma Bakanlığı Araştırma, yenicilik ve Teknoloji Festivali’nde, “Bölgesel ve uluslararası çapta gelişmiş bir savunma gücüne sahip olmak kaçınılmaz hale gelmiştir, ancak Allah’ın yardımıyla son yıllarda bu alanda büyük adımlar atmayı başardık” açıklamalarında bulundu.

Düşmanın İran’ı tüm güç unsurlarına erişimini engellemek istediğini belirten General Dehgan şöyle dedi: Düşmanlar, İslam inkılabı’na darbe vurmak için sahip oldukları tüm ekonomik, siyasi, askeri, kültürel ve casusuluk olanaklarını ortaya koyup ülkemizin gelişmesiyle örnek olmasını önlemeye çalıştılar. Ancak fedakarlık ile şehadet kültürünün yanında bilimsel gelişme, ülkemizin donandığı diğer güç unsurlarıdır.

Hükümetin çabalarına dikkati çeken Savunma Bakanı, “11. hükümette önceliklerle birlikte ortak çaba ve irade üzerinde odaklanma yöntemiyle kısa bir zaman diliminde büyük işleri yapabileceğimizi gösterdik, böylece bizim cihatçı çabalarımızı hiçbir sınır engelleyemez. Tabii bunlarla da yetinmememiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.