General İsmaili: Düşmanlar İran semasında yok edilecekler

  • 29 Ağustos 2017
  • 1.105 kez görüntülendi.
General İsmaili: Düşmanlar İran semasında yok edilecekler

İran’ın Hatem-ül Enbiya Hava Savunma Karargahı Komutanı Tuğgeneral Ferzad İsmaili’nin katılımıyla 3 yerli yapım kontrol sistemlerinin tanıtımı yapıldı.

İran’ın Hatem-ül Enbiya Hava Savunma Karargahı Komutanı Tuğgeneral Ferzad İsmaili’nin katılımıyla, “Negah”, “Semii”ve “Besir” isimli 3 yerli yapım kontrol sistemlerinin tanıtımı gerçekleşti.

Bu törende bir konuşma yapan  İran’ın Hatem-ül Enbiya Hava Savunma Karargahı Komutanı Tuğgeneral Ferzad İsmaili, düşmanların İslami İran semalarına yönelik muhtemel her hangi bir saldırı durumunda ilk anda mahvedileceklerini söyledi.

“Negah” isimli hedef belirleme ve hava trafik yönetim sisteminin Batı Asya’da ilk kez Hatem-ül Enbiya Hava Savunma Karargahı’ndaki uzmanların çabalarıyla yapıldığı belirtildi.

En son teknolojik yeniliklerle üretilen “Besir” isimli sistemin ise radar sinyalini verme ve gösterme özelliğine sahip olduğu kaydedildi.

Hatem-ül Enbiya Hava Savunma Karargahı’nın geliştirdiği “Semii” adlı mobil radar sistem ile ülkenin askeri gücüne güç katacağı belirtiliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.