General Kaani: Hayatlarında Hiç Görmedikleri Bir İntikam Alacağız

  • 05 Ocak 2022
  • 241 kez görüntülendi.
General Kaani: Hayatlarında Hiç Görmedikleri Bir İntikam Alacağız

Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Ä°smail Kaani, Trump’ı ve Mike Pompeo gibi ortaklarının suçlarını bildiklerini vurgulayarak, ‘Şehit Süleymani bölgede defalarca Pompeo’yu küçük düşürmüştü ve ona suikast düzenleyerek kazandıklarını sandılar ama güvende olmayacaklarını bilmiyorlardı’ dedi.

‘Temel intikamımız düşmandan alınacak. Elbette suçluların üslubuna sahip değiliz ama kendi üslubumuz var’ diyen İsmail Kaani intikamın kesin olarak alınacağına vurgu yaptı.

Kudüs Gücü Komutanı Ä°smail Kaani bu akÅŸam Kasım Süleymani’yi anma töreninde, Åžehit Süleymani’nin DireniÅŸ Cephesi’nin tüm savaşçılarının ve ÅŸehitlerinin dostu olduÄŸunu belirterek, ÅŸunları söyledi: ‘O Allah ve velayet için çalıştı ve bu çabalar onu çok büyük yaptı.

Kudüs Gücü komutanı düşmanlara da seslendi:  İslamın zengin kültüründe neler yattığını bilemeyecek kadar küçüksünüz. Siz ÅŸehitliÄŸin anlamını bilmiyorsunuz. Åžehidin savunmasını, cihatını, ÅŸehadetini anlamıyorsunuz. Åžehitleri ÅŸehit etmekle onların yolu kesilir mi sanıyorsunuz? Neyi yanlış yaptığınızın farkında mısınız? Uluslararası kurallara göre en büyük suçu iÅŸlediniz. Ama Kasım Süleymani’den daha güçlü olan Åžehit Süleymani, dünyada hakikatin yolunu izliyor ve her geçen gün ilerliyor.

Kaani, Kasım Süleymani’yi onurlandırmanın DireniÅŸ Cephesi’nin tüm ÅŸehitlerini onurlandırmak anlamına geldiÄŸine dikkat çekerek ÅŸunları ekledi:

Düşman, yarattığı suçla ve yaptığı en aÅŸağılık hareketle Åžehit Süleymani’nin yolunun kesileceÄŸini düşündü. Trump ve suç ortaklarının kim olduÄŸu bizim için açık. Katil Pompeo’yu Åžehit Süleymani kadar kimse küçük düşürmemiÅŸti. Süleymani’nin ÅŸehadetiyle aÅŸağılanmasının son bulacağını düşündü. AÅŸağılanmanızın biteceÄŸini mi sandınız? Eski ABD BaÅŸkanı Trump’la birlikte General Süleymani’nin ÅŸehadetiyle gizli veya açık iliÅŸkili olanlar, dünyanın tüm özgür insanlarının büyüteci altındadır. Ä°slam toplumu ve Müslümanların ötesinde, dünyanın hür insanları sizden o kadar çok intikam alacak ki, ömür boyu unutamayacaksınız.

KonuÅŸmasının sonunda, Ä°smail Kaani ÅŸunları söyledi: ABD’nin bölgeden çekilmesi hedeflerden biriydi ve tabii ki geri çekilmenin ötesinde kovuldu.

Temel intikamımız sizden alınacak tabi bizimde kendi tarzımız var. Suçluların tarzına sahip değiliz ama kendi tarzımız var. Direniş yolu devam eder ve direniş kılıcı düşmanları ininden çıkarır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.