General Pakpur: Devrim Muhafızları Kara Kuvvetleri tatbikatı zirvesine ulaşacak

  • 18 Ekim 2022
  • 76 kez görüntülendi.
General Pakpur: Devrim Muhafızları Kara Kuvvetleri tatbikatı zirvesine ulaşacak

Devrim Muhafızları Kara Kuvvetleri Komutanı General Pakpur, gelecek iki günde Devrim Muhafızları Kara Kuvvetleri’nin Aras bölgesinde başlattığı İktidar Tatbikatı’nın provalarının doruk noktaya ulaşacağına ve zırhlı birlikler, özel kuvvet ve helikopterler ile SİHA’ların tatbikata katılacağını belirtti.

Devrim Muhafızları Kara Kuvvetleri İktidar Tatbikatı’nın esas aşaması dün Aras bölgesi, Erdebil ve Doğu Azerbaycan eyaletlerinde başladı.

Devrim Muhafızları Kara Kuvvetleri Komutanı General Muhammed Pakpur, tatbikatın ikinci gününde yaptığı açıklamada, bölgede birlikleri konuşlandırma faaliyeti ve teçhizat sevkiyatının başladığını belirtti.

Teçhizat sevkiyatının konvoylar halinde belli bir düzen ile başladığını ve akşam saatlerine kadar devam edeceğine dikkat çeken Komutan Pakpur, hana indirme operasyonu, gece taarruzu, helikopter ve İHA’lar operasyonu ve de Aras Nehri üzerinde köprü kurma, ulaşım caddelerinde kontrol sağlama, yükseklikleri ele geçirme ve tahrip amaçlı taarruzun bu tatbikat sırasında gerçekleştiğini sözlerine ekledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.