General Purdestan: İran’ın savunma kapasitesi artmıştır

  • 05 Ekim 2017
  • 1.362 kez görüntülendi.
General Purdestan: İran’ın savunma kapasitesi artmıştır

İran İslam Cumhuriyeti Ordusu Genel Komutan Yardımcısı General Ahmet Rıza Purdestan, İran’ın savunma kapasitesinin her türlü tehdide karşı koyacak oranda arttığını söyledi.

İRNA’nın verdiği habere göre bugün Tahranda katıldığı bir törende konuşan İran İslam Cumhuriyeti Ordusu Genel Komutan Yardımcısı General Ahmet RızaPurdestan, düşman’ın komploları karşısında uyanık olmanın şart olduğunu ve İran ordusunun tehditlere uygun olarak kendi savunma kapasitesini artırmakta olduğunu bildirdi.

Düşman’ın artık karma bir savaş başlattığını ve bu savaşta İran’a darbe indirebilmek için elindeki tüm imkanları kullandığını belirten İran İslam Cumhuriyeti Ordusu Genel Komutan Yardımcısı General Ahmet RızaPurdestan, zoraki savaş döneminde Amerika ve Sovyetler birliği kutuplarının her ikisinin de İran İslam Cumhuriyetine karşı savaş halinde olduklarını ama İslam savaşçılarının, halkın desteğiyle tüm düşmanların karşısında direnebildiğini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. haktan dedi ki:

    Son 20 yılda iyi yol katledildi teknoloji babında ancak eksiklikler çok daha. Türkiye ve İran için sağlıklı bir gelecek muasır bir medeniyet dilerim. Editör gündüz uyuyup gece mi çalışıyon ha yedekte editörünüz hasta mı oldu? İyi geçmiş olsun sen espiri sevmiyon yada siz. Üzgünüm bi fayda sğlayamıyorum Ehlibeyt kurumlara lakin Allah herşeyden büyük üstündür ölmezsek kaç yıl geçer bilmem benimde bir faydam olur. Dünyayı pek takmayın o kadar şerefinizi koruyun o kadar. Şaka yapsamda size yanlışım olmaz ya da kimseye. Kolay gelsin.

  2. haktan dedi ki:

    Son 20 yılda iyi yol katledildi teknoloji babında ancak eksiklikler çok daha. Türkiye ve İran için sağlıklı bir gelecek muasır bir medeniyet dilerim. Editör gündüz uyuyup gece mi çalışıyon ha yedekte editörünüz hasta mı oldu? İyi geçmiş olsun sen espiri sevmiyon yada siz. Üzgünüm bi fayda sağlayamıyorum Ehlibeyt kurumlara lakin Allah herşeyden büyük üstündür ölmezsek kaç yıl geçer bilmem benimde bir faydam olur. Dünyayı pek takmayın o kadar şerefinizi koruyun o kadar. Şaka yapsamda size yanlışım olmaz ya da kimseye. Kolay gelsin.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.