General Şekarçi: İsrail çökerken tehdit savuruyor

  • 31 Mayıs 2021
  • 1.485 kez görüntülendi.
General Şekarçi: İsrail çökerken tehdit savuruyor

İran silahlı kuvvetleri İSK Sözcüsü General Ebulfazl Şekarçi, siyonist rejim İsrail art arda uğradığı hezimetlerden sonra çökmeye başladığını bildiği için tehditler savurduğunu belirtti.

Yemen’in El Mesire haber kanalına konuşan İSK Sözcüsü General Şekarçi, siyonist rejim İsrail’in çöküşü çok yakın olduğunu belirtti.

General Şekarçi, siyonist rejim casusluk örgütü Mossad, ilk önceliği İran İslam Cumhuriyeti olduğunu söyleyerek tehditler savurduğunu, zira bunca hezimetin ardından çökmeye ve zayıflamaya başladığını anladığını kaydetti.

General Şekarçi, ancak siyonist düşman ve Mossad’ın İran’ı tehdit etmesi pratikte hiç bir değeri olmadığını, siyonist düşman şu anda ağır sancılar yaşadığını ve kurduğu şom rejimin çökeceğini kabul etmek zorunda kalacağını vurguladı.

General Şekarçi şöyle ekledi:

Maalesef bölgede S. Arabistan, Bahreyn ve BAE gibi bazı gerici rejimler kendi halkının siyonist rejimden nefret ettiklerine bakmaksızın ve sırf iktidarlarını korumak için siyonist rejimle işbirliği yapıyor, fakat onların sonu da çöküş olacağı kesindir.

General Şekarçi bu açıklamayı, siyonist rejim elebaşılarından Eli Kohen geçen gün El Arabiyye kanalına verdiği mülakatta, Tel aviv İran’ın nükleer silah elde etmesine müsaade etmeyeceğini iddia etmesi üzerine yaptı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.