General Selami: Amerika, İngiltere ve Suud rejimini uyarıyorum, bu gençlerle birlikte sizlerden intikam alacağız

  • 30 Ekim 2022
  • 82 kez görüntülendi.
General Selami: Amerika, İngiltere ve Suud rejimini uyarıyorum, bu gençlerle birlikte sizlerden intikam alacağız

İran Devrim Muhafızları Ordusu Genel Komutanı Tümgeneral Hüseyin Selami, milletin her daim kendi varlığıyla ABD’yi aşağılayıp, rahmetli İmam Humeyni’nin buyurduğu gibi Amerika’nın hiç bir halt edemeyeceğini kanıtladığını vurguladı.

Tümgeneral Selami, Şiraz kentinde 26 Ekim’de bir türbeye gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olanlar için düzenlenen cenaze töreninde konuştu.
Gündemdeki konuları değerlendiren Tümgeneral Selami, İran’daki son olayların arkasında ABD ile Siyonist Rejim’in olduğunu belirterek, son 43 yılda İran halkının düşmanları büyük hezimete uğrattığını söyledi.
Tümgeneral Selami, sözlerine şöyle devam etti:
“ABD, Siyonist Rejim ve Al Suud, Yemen’deki savaşta mağlup oldu. Onların Irak’taki hükümet kurma çabası ve Lübnan ile Suriye’deki planları başarısız oldu. Bu, İran’ın siyasi gücü ve manevi etkisiyle gerçekleşmiştir. Düşman, art arda uğradığı hezimetten sonra vatan evlatlarımıza zarar vermeyi düşündüler.
Aziz gençlerimiz bilinçli olmalı ve düşmanın yürüttüğü medya operasyonlarına aldanmamalı.”
Tümgeneral Hüseyin Selami, ABD’nin çeşitli komplolarla İran halkının inancını hedef almayı planladığını belirtti.
Olayları kışkırtan Batı ve Al Suud destekli medyaya uyarıda bulunan Tümgeneral Selami, “Dikkatli olun, sıra size de gelecek, İran’da huzursuzluk çıkarıp kendiniz huzur içinde olamazsınız.” dedi.
İranlı komutan, “Amerika, İngiltere ve Al Suud rejimini uyarıyorum, bu gençlerle birlikte sizlerden intikam alacağız. Amerika’yı İran ile bölgeden kovduk ve hayallerinizi bu topraklara gömeceğiz.” diye konuştu.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.