General Selami: Halk kahramanca inkılap ülkülerine bağlılığını sürdürüyor

  • 01 Haziran 2019
  • 937 kez görüntülendi.
General Selami: Halk kahramanca inkılap ülkülerine bağlılığını sürdürüyor

İslam İnkılabı Devrim Muhafızları Komutanı Hüseyin Selami, Dünya Kudüs Günü yürüyüşleri hakkında yaptığı açıklamada, halkın milyonluk kitleler halinde yürüyüşlere katılmasının, kahraman ve mertçe kararlı bir şekilde inkılaba ve ülkülerine bağlı olduklarını ve tek bir adım dahi geri atmadıklarını tüm dünyaya gösterdikleri ve büyük hedeflerinin gerçekleşmesi yönünde eskisinden  daha kararlı  bir şekilde İslam inkılabının rehberinin izinden hareket edeceklerini ortaya koyduklarını belirtti.

İran devrim muhafızları ordusu komutanı Selami, sözkonusu milyonluk yürüyüşlerin tüm dünyaya, İran milletinin iktisadi ve siyasi baskılar karşısında teslim olmayacağı mesajını verdiğini kaydetti.

Öte yandan  Hava Uzay Komutanı Tuğgeneral Ali Hacızade de yaptığı açıklamada, Yüzyılın anlaşmasının kesinlikle, Yüzyılın rezil anlaşmasına dönüşeceğini belirtti.

General Gulam Hüseyin Geybperver de  Dünya Kudüs Günü yürüyüşleri ve ABD, Siyonist rejim ve işbirlikçilerinin  yüzyılın anlaşması planları konusunda yaptığı açıklamada, sözkonusu anlaşmanın daha önceden de yenilgiye uğradığını belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.