General Selami: Şehit Süleymani direnişin ruhuydu

  • 06 Mayıs 2021
  • 1.483 kez görüntülendi.
General Selami: Şehit Süleymani direnişin ruhuydu

İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Başkomutanı General Hüseyin Selami, şehit General Kasım Süleymani tüm İslam beldelerinde direnişin ruhu olarak bilindiğini belirtti.

Bir TV programında konuşan İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Başkomutanı General Selami şöyle dedi:

Bilindiği üzere, dünya Kudüs gününün arifesindeyiz ve şehit General Kasım Süleymani tüm İslam beldelerinde direnişin ruhu olarak bilinirdi.

General Selami, Kudüs Gücü’nün en büyük marifeti, bölgede ABD gücünü bozguna uğratmak ve bu ülkeye karşı bölgeyi harekete geçirmek olduğunu kaydetti.

General Selami şöyle devam etti:

Amerika yavaş yavaş bölgeyi terk etmek zorunda, nitekim şimdi ABD terör ordusunun bazı birlikleri Afganistan’dan çekilmeye başladı, ki bu süreç milletlerin iradesinin üstün çıkması sonucudur.

General Selami, bu irade, toprakları uzun yıllar ABD terör ordusu tarafından işgale uğrayan milletlerce dayatıldığını, ki bir başka örneğine de Irak’ta şahit olduklarını ifade etti.

Amerika terör devleti bölgede kamuoyu ve direniş gruplarının siyasi ve askeri baskısı altında bulunduğunu kaydeden General Selami, bugün şeytanların ve müstekbirlerin kurduğu ittifak cephesinin kırılmaya başladığına da şahit olduklarını vurguladı.

General Selami, bugün Amerika S. Arabistan’ı aşikar bir hezimetten ve Yemenli mücahitlerin karşısında yenilgiye uğramaktan kurtarmak için hiç bir şey yapamadığını, yine siyonist rejim İsrail’in milli güvenlik sisteminde çatlaklar oluştuğunu, fakat Amerika bu rejime bile hiç bir şekilde yardım edemediğini belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.