Hacızade: Silah ihraç edebilecek seviyeye geldik

  • 29 Kasım 2018
  • 1.712 kez görüntülendi.
Hacızade: Silah ihraç edebilecek seviyeye geldik

İslam inkılabı muhafızlar ordusu Hava Uzay Birliği Komutanı General Emir Ali Hacızade, İran kendi yetenekleri ve tehditleri fırsata dönüştürmekle bugün silah ihraç edebilecek seviyeye geldiğini belirtti.

Çarşamba günü Tahran’da düzenlenen bir törende konuşan Hava Uzay Birliği Komutanı General Hacızade, hiç kuşkusuz şimdiki şartların İran İslam İnkılabı lehine değişeceğini, düşmanların zalimane yaptırımları bu milletin özgüven ve kendi imkanlarına dayanma duygularını takviye etmek için en iyi fırsat olduğunu vurguladı.

Amerika’nın İran İslam Cumhuriyeti ile düşmanlığının sebebini İslam dinine düşmanlığı şeklinde ifade eden Hava Uzay Birliği Komutanı General Hacızade, Amerika’nın son kırk yılda İran İslam İnkılabı ile mücadele stratejisi hiç değişmediğini ve sadece yöntemlerde değişiklik yaşandığını kaydetti.

Bugün düşmanların bile İran silahlı kuvvetleri İSK’nın iktidarını ve caydırıcı savunma gücünü itiraf ettiklerini belirten General Hacızade, düşmanlar İSK’ya saygı ile yaklaştıklarını, bunun sebebi ise İSK’dan aldıkları darbeler olduğunu ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.