Hackerler Siyonist İsrail rejiminin sitelerini ve sunucularını bir kez daha hackledi

  • 28 Kasım 2022
  • 49 kez görüntülendi.
Hackerler Siyonist İsrail rejiminin sitelerini ve sunucularını bir kez daha hackledi

Haber kaynakları cumartesi gecesi, siyonist İsrail rejiminin merkezi tren sisteminin ve bu rejimin web sitesini hacklendiğini bildirdiler.

El-Menar Lübnan’ın haberine göre, Siyonist rejim İsrail medyası, bu rejim trenlerinin merkez sunucusunda teknik sorunların meydana geldiğini bildirdi.

Bu rapora göre, İsrail trenlerinin merkez sunucusunun durması sebebiyle tüm trenlerin hareket saati 21:00’e kadar durdurulmuştur, teknik sorunun yarın sabah (Pazar)’a kadar çözülmeyeceği söylenmektedir.

Bir diğer taraftan İbranice yayın yapan Yediot Aharonot gazetesi de Black Magic adlı bir hacker grubunun İsrail’de çok sayıda internet sitesini hackleyerek bu sitelerin ana sayfalarını kullanılamaz hale getirdiğini yazdı.

Yaklaşık iki hafta önce, medya kaynakları, henüz tamamlanmamış olan Tel Aviv Metrosu’nun inşaat şirketine yönelik büyük bir siber saldırı düzenlendiğini bildirdi.

Siyonist rejimin çeşitli askeri, güvenlik, ekonomik altyapıları ile hayati önem taşıyan merkezleri ve tesisleri, özellikle son aylarda birçok kez siber saldırıların hedefi oldu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.